גם אני רוצה לפתוח מסעדה – הסיכונים והסיכויים הכרוכים בפתיחת מסעדה בישראל

יש פער עצום בין ההילה האופפת את תחום המסעדנות והעבודה הקשה שיש להשקיע בהקמה וניהול שוטף של עסק בתחום המזון בישראל. מסעדות רבות נפתחות רק כדי להיסגר תוך זמן קצר, גם מסעדות שנדמה כאילו הן פועלות היטב, אפילו כאלה בהן קשה להשיג מקום, נסגרות לפתע. מצד שני ישנם יזמים שמצליחים לבסס את עתידם הכלכלי בזכות … המשך לקרוא גם אני רוצה לפתוח מסעדה – הסיכונים והסיכויים הכרוכים בפתיחת מסעדה בישראל